Udsolgt!

Opbevaringsglas med lufttæt trælåg, 4-pak

kr.149,00 Inkl. moms.

Opgrader din køkkenopbevaring med disse smukt designede opbevaringsglas, der kombinerer funktionalitet med unikt æstetisk udseende. Dette sæt består af fire glas i forskellige størrelser, der alle har lufttætte trælåg og indvendige riller, der tilføjer et  iøjnefaldende design.

Unikt Design med Indvendige Riller: Hvert glas i dette sæt er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer. De indvendige riller giver glassene et karakteristisk udseende, der skiller sig ud i køkkenet og tilføjer en følelse af elegance til din opbevaringsløsning.

Lufttætte Trælåg: Med de medfølgende trælåg kan du opretholde friskheden af dine ingredienser og snacks ved at sikre en lufttæt forsegling. Dette forhindrer luft og fugt i at trænge ind og holder dine fødevarer friske og velsmagende i længere tid.

Forskellige Størrelser: Sættet inkluderer fire glas i forskellige størrelser, hvilket gør det ideelt til opbevaring af en bred vifte af ingredienser og fødevarer. Uanset om det er krydderier, korn, nødder eller småkager, har du den perfekte størrelse til enhver opbevaringsbehov.

Udsolgt!

Kategorier: ,

Beskrivelse

Indeholder: 4 styk opbevaringsglas & 4 styk lufttætte låg

Mål: XL; H: 25 cm, Ø: 9 cm, L; H: 21,5 cm Ø: 9, M; H: 15,5 cm, Ø: 9 cm, S; H: 10,6 cm, Ø: 9 cm

Materiale: Glas & træ

Farve: Klar og træ 

Vedligeholdelse: Låget skal håndvaskes

Du kunne også være interesseret i...